Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bir Söylentiye Göre Sonraki Nintendo Direct Tarihi Mart 2020’de Olacak

Twitter'da atılan bir tweet'e göre Nintendo Direct etkinliği bu ay içerisinde yapılacağı yönünde.

Nintendo hayranları bir süredir yeni bir Direct istiyorlar, ancak şirket bu konuda sessiz kaldı. Önceden E3 iptal bilgisi sağlayan bir sızıntı, bir sonraki Direct’in Mart 2020’nin tamamlanmasından önce olacağını iddia ediyor.

Bir Söylentiye Göre Sonraki Nintendo Direct Tarihi Mart 2020de Olacak

Nintendo Direct normalde düzenli olarak gerçekleşir ve hayranların bunu dört gözle beklemelerinin nedeni, en sevdikleri oyun platformlarının yaklaşan oyunları ve özellikleri hakkında bilgi alabilmektir. Ancak, son zamanlarda yaşanan uzun bekleme süresi hayranların bir sonraki etkinlik için endişelenmesine neden oldu.

Twitter‘da E3’ün iptalini doğrulanmasından neredeyse bir hafta önce doğru şekilde tahmin eden bir sızıntıya göre, bir sonraki Nintendo Direct 23 Mart 2020’den başlayarak hafta içinde gerçekleşecek. Bu arada sözde Nintendo Direct sızıntı 16 Mart 2020’de gerçekleşti. Tweet’e göre, etkinlikte iki oyunun fragmanı yayınlanacak bu oyunlar ise Legends of Zelda ve Metroid.

Bunun sadece bir söylenti olabileceğini unutmayın, ancak eğer doğruysa, Nintendo hayranlarının önümüzdeki haftalarda kutlayacak çok şeyleri olacak. Bu arada, 17 Mart 2020‘de Switch’e gelen indie oyunları hakkında daha fazla haber olacak. Bugün yayınlanacak olan Nintendo Indie World fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/wtaDnMYxWfA

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.