Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bir Söylentiye Göre Resident Evil 8 Önümüzdeki Birkaç Ay İçinde Ortaya Çıkacak

Resident Evil 8 bir söylentiye göre önümüzde ki yakın bir tarihte duyurulacak.

Güvenilir Resident Evil leaker Dusk Golem‘e göre, Capcom‘un bir sonraki büyük Resident Evil oyunu birinci şahıs ve yakında duyurulması gerekiyor. Görünüşe göre Ethan geri dönüyor ve oyun güçlü Gizli tematiklere sahip karlı bir köyde geçiyor.

Bir Söylentiye Göre Resident Evil 8 Önümüzdeki Birkaç Ay İçinde Ortaya Çıkacak

Capcom, popüler hayatta kalma-korku serisi Resident Evil’deki bir sonraki büyük taksitle ilgili çalışmayı resmi olarak onaylamadı. Ancak, birkaç remake ve bir spin-off oyunundan sonra, Japon geliştirici dünyaya bir sonraki büyük unvanlarını ortaya çıkarmaya hazır görünüyor.

Güvenilir Resident Evil leaker AestheticGamer aka Dusk Golem‘e göre, Capcom önümüzdeki birkaç ay içinde Resident Evil 8‘i “bu ayın ilerleyen saatlerinde” oyun hakkında daha fazla bilgi ve ayrıntılarla duyurmaya hazırlanıyor.

Görünüşe göre Resident Evil 8 oyunun adı ama bu her zaman böyle değildi. Tüm gelişimi boyunca, oyun Resident Evil: Revelations 3 olarak mevcuttu ve dahili test sırasında “süper pozitif” geri bildirim aldı. Şimdi, tartışmalı kısım için, Resident Evil 8, birçok hardcore hayranının kesinlikle sevmeyeceği birinci şahıs olacak. Bunun da ötesinde, okültizm, halüsinasyonlar ve delilik gibi farklı temaları keşfedecek. Dusk Golem, “Başkalarına güvenememek” de bir sonraki oyunun büyük bir teması olduğunu iddia ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.