Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bir Söylentiye Göre PlayStation 5 İçin Silent Hill’in Remake Versiyonu Yapılıyor Ve Bu Yıl Ortaya Çıkacak

Son çıkan söylentilere göre Silent Hill'in remake versiyonu yapılıyor.

Bir söylentiye göre Silent Hill‘in remake versiyonu bir buçul yıldır yapılıyor ve bu yıl içerisinde PlayStation 5 için çıkış yapacak ve Orijinal yaratıcılar Toyama, Ito ve Yamaoka, Japan Studio ile birlikte oyun üzerinde çalışıyor.

Bir Söylentiye Göre PlayStation 5 İçin Silent Hillin Remake Versiyonu Yapılıyor Ve Bu Yıl Ortaya Çıkacak

Konami çıkmış olan söylentilerin doğru olmadığını söylemesine rağmen Silent Hill yeniden başlatma söylentileri ortadan kalkmayacak gibi görünüyor. En sonuncusu güvenilir bir leaker olan Dusk Golem aka AestheticGamer‘dan geliyor. Bildiğiniz gibi, Dusk Golem, Resident Evil 2 ve Resident Evil 3 remake‘leri hakkında bütün ayrıntıları doğru bir şekilde ortaya çıkardı ve son zamanlarda bir sonraki Resident Evil oyunu hakkında bazı bilgileri paylaştı.

ResetEra’nın son gönderisinde Dusk Golem, Silent hill’in remake versiyonunun yapıldığına dair bazı bilgiler paylaştı. Dusk Golem oyunun neredeyse bir buçuk yıldır geliştirildiğini iddia ediyor. Yeni açılmış olan Japan Studio ile birlikte oyunun orijinal yaratıcıları olan Keichiro Toyama, Masahiro Ito ve Akira Yamaoka‘nın olduğunu söylüyor.

Ayrıca oyun, Sony’nin geliştirmeyi finanse ettiği için PlayStation 5’e özel olarak ayarlandı, ancak gerçek bütçe, Sony‘nin eserlerinde sahip olduğu diğer bazı oyunlarla karşılaştırıldığında çok küçük. Sızıntı ayrıca Sony’nin dünyayı oyunla ateşe atmayı beklemediğini iddia ediyor, ancak orijinal yaratıcılar oyun üzerinde çalıştığı ve Silent Hill güçlü bir marka olduğu için oyunun büyük bir başarıya dönüşmesi mümkün.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.