Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bir Sonraki Devil May Cry Oyununun Piyasaya Çıkması 4 Yıldan Daha Uzun Sürecek

En son çıkan söylentilere göre Devil May Cry 6'nın çıkmasına en az 4 yıl var.

CAPCOM tarafından geliştirilen ve yayınlanan Devil May Cry serisinin bir sonraki oyunu tanınmış bir leaker olan Dusk Golem’e göre 4 yıldan daha uzun bir sürede piyasaya sürülebilir. En son Capcom sızıntıları hakkında yorum yapan Dusk Golem, bir sonraki Devil May Cry oyunu Devil May Cry 6‘nın uzun bir süre piyasaya çıkmayacağını ve hayranların yeni oyunu beklemek için en az 4 yıl beklemeleri gerektiğini söylüyor.

Bir Sonraki Devil May Cry Oyununun Piyasaya Cikmasi 4 Yildan Daha Uzun Surecek 1

Dragon’s Dogma 2 çıkan sızıntılara göre geliştirilme aşamasında ve 2022 yılı içerisinde piyasaya sürülecek. Bildiğiniz üzere Devil May Cry 5, PlayStation 4 ve Xbox One neslinin sonlarında ve aslında yeni nesil konsollar için piyasaya sürüldü. Bir sonraki Devil May Cry hakkında yorum yapmanın yanı sıra Dusk Golem, yukarıda bahsedilen Capcom yayın programı sızıntısı hakkında da konuştu.

Serinin en son girişi, oynanabilir bir karakter olarak Vergil, PlayStation 5 ve Xbox Series X’te ışın izleme desteği, Efsanevi Kara Şövalye modu dahil olmak üzere orijinal PlayStation 4 ve Xbox One sürümünün güncellenmiş bir sürümü olan Devil May Cry 5 Special Edition’dır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.