Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bir Fransız Şirketi Yeni Nesil AMD Ryzen İşlemcilerini Listeledi

Fransız bir perakende şirketi yeni AMD Ryzen serisini listeledi.

Daha önce haberini yaptığımız üzere AMD‘nin yeni Ryzen işlemcilerinde kullanacağı “Mattise Refresh” sızan saat hızlarının haberini yapmıştık. Bugün ise bir perakende satış yapan Fransız sitesi olan Materiel.net yeni AMD Ryzen 3900 XT, AMD Ryzen 7 3800 XT ve AMD Ryzen 5 3600XT işlemcilerini sitesinde listeledi.

Bir Fransız Şirketi Yeni Nesil AMD Ryzen İşlemcileri Listeledi 1

Fransız perakendecisi olan “Materiel.net”, bu işlemcileri web sitesinde özellikleri ve tahmini satış fiyatı dahil olarak listeledi. Ancak, bu Fransız perakendecinin fiyatının diğer Avrupa çevrimiçi mağazalarına kıyasla çok yüksek olduğunu ve bu nedenle “şişirilmiş” fiyatlar olduğunu söylemek gerekir. Diğer perakendecilerde satılan işlemciler bu kadar pahalı olmayacaktır.

Daha önce Chiphell forumlarında yayınlanmış olan orijinal sızdırılmış özellikleri ile bu Fransız perakende şirketinin yazmış olduğu özellikler aynı olduğundan işlemcilerin özelliklerinin onaylandığını varsayabiliriz.

3800XT, düz “X-model” SKU ile karşılaştırıldığında 300MHz daha yüksek saat hızına sahip 8 çekirdekli bir işlemcidir. 4700 MHz civarında turbo saatli 6 çekirdekli bir işlemci olan Ryzen 5 3600XT, bu “Matisse refresh” işlemciler serisinin en ucuzu olacaktır.

AMD’nin Ryzen 3000 XT serisinin, yani “Matisse Refresh”, 16 Haziran 2020’de duyurulması bekleniyor ve AMD bu yeni işlemcileri 7 Temmuz civarında satmayı planlıyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.