Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bilim Kurgu FPS Oyunu Final Form İçin Fragman Yayınlandı

E3 2021 etkinliğinde yeni bilim kurgu FPS oyunu Final Form duyuruldu ve oyun için bir fragman yayınlandı.

Oyuncuların en çok beklediği etkinliklerden biri olan E3 2021 etkinliği nihayet birkaç gün önce başladı ve yeni bir çok oyunla ilgili bilgiler yer alıyor.

Final Form

Koch Primetime E3 2021 etkinliğinde Prime Matter, Final Form için kısa bir E3 2021 fragmanı yayınladı. Oyun erken geliştirme aşamasında gibi görünse de, bu fragman birkaç saniyelik oyun görüntüsü içeriyor.

Final Form, oyuncuları duyarlı bir uzay gemisinin insansı avatarı olarak aksiyon dolu bir maceraya çıkaran bir bilim kurgu FPS oyunudur. Görev, son göksel varlığı korumak için durdurulamaz bir vebaya karşı bir yarışta, bilinen Evrenin sınırlarının ötesine uzanır; hayatın ve yaratılışın özü.

Final Form, Reikon Games tarafından 11 Haziran 2021’de Koch Media Primetime vitrin canlı akışında gösterildi ve açıklandı. Yayınlanan video oyuna dair uzun bilgiler içermiyor, ancak Final Form, içinde bulunduğumuz hızlı bilim kurgu olayları hakkında bize bir fikir vermek için yeterince bilgi veriyor.

Final Form (Working Title) - Teaser Trailer

Final Form halen geliştirmenin henüz erken bir aşamasında yer alıyor. Bununla birlikte, oyundaki aksiyon ve bazı mekanikler ilginç görünüyor. Hissedebilen bir geminin avatarı olarak, sözde göksel varlığı tehdit edecek şeyleri yok etmek için savaşırken, fiziksel formların içinde ve dışında akıcı bir şekilde hareket edebileceğiz gibi görünüyor.

Reikon Games’in önümüzdeki yıl bize gösterecek daha çok şeyi olacak. Ancak oyunun hızlı bir oyun olacağını söylemek güvenlidir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.