Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Beyond Good And Evil 2 Geliyor, duyuru Fragmanı Yayınlandı

Seneler sonra, ikinci oyun geliyor.

Ubisoft’un bugüne dek çıkardığı oyunlar arasında en sevilenlerden biri olarak gösterilen Beyond Good and Evil, seneler sonra gelen ikinci oyunla devam ediyor. Beyond Good and Evil 2, kısa süre önce E3 2017 Fuarı kapsamında düzenlenen Ubisoft konferansında duyuruldu. Muhteşem bir sinematik fragman eşliğinde duyurulan oyun, tam 14 yıldır merakla bekleniyordu. Serinin ilk oyunu, 11 Kasım 2003’te, Playstation 2, Xbox, GameCube ve PC için yayınlanmıştı.

beyond good evil 2 ubisoft

Serinin ilk oyununun üzerinden seneler geçti, oyun teknolojileri bambaşka bir boyuta kavuştu. Bunun bütün getirisini Beyond Good and Evil 2’de görebileceğiz. İlk oyunu hatırlayanlar, onun grafik yapısını ve oynanış dinamiklerini de muhakkak hatırlarlar. Aynı eğlenceyi koruyarak daha muhteşem bir atmosferde geçeceğini umduğumu Beyond Good and Evil 2, nostalji yapmak isteyenlerin muhakkak başvuracağı oyunlardan biri olacak.

Ubisoft Montreal ekibi tarafından geliştirilen oyunda, efsane karakterler ile özgürlüğünüz uğruna girişeceğiniz zorlu bir uzay savaşında kendinizi bulacaksınız. Yeni bir güneş sisteminde, yeni mekanlarda ister çevrimdışı hikaye modunda isterseniz de çevrimiçi modlarda arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz.

Beyond Good and Evil 2’nin duyuru fragmanını aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Beyond Good and Evil 2 – E3 2017 World Premiere Cinematic Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.