Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bethesda E3 Kapsamında İki Yeni Oyun Duyurabilir

E3 2017 fuarı kapsamında düzenlenecek Bethesda konferansında iki yeni oyunun tanıtılma ihtimali bir hayli yüksek.

E3 2017, yeni oyunların duyurularını bekleyen ve gelişmekte olan oyunların geldiği noktaları merak edenler için yılın en önemli etkinliklerinden biridir diyebiliriz. Büyük yapımların ardında yer alan firmaların oyuncuları duyuru yağmuruna tuttuğu E3 fuarlarının bu seneki ayağı, 13 – 15 Haziran’da düzenlenecek. Los Angeles’ta düzenlenecek olan fuarın açılışından önce, yeni oyunların duyurulmasını beklediğimiz Bethesda Basın Konferansı düzenlenecek. Beklentimizin bu kadar büyük olmasının sebebi, Bethesda ekibinin konferans için dağıttı davetiyelerde saklı.

bethesdaland

Bethesda konferansı, E3 fuarından çok kısa bir süre önce 11 Haziran’da gerçekleşecek. Basına dağıtılan davetiyelerde, Bethesdaland isminde şahane bir dünyanın karikatürize versiyonu çizilmiş. Bir panayır alanına benzeyen görselde, popüler Bethesda oyunlarının yerleştirmeleri bulunuyor. Prey, Quake, Doom, Fallout, Elder Scrolls ve Dishonored gibi önemli Bethesda oyunlarına yer verilmiş.

Panayır alanında dikkat çeken iki ayrı bölge bulunuyor. Aşağıda görüntüleyebileceğiniz davetiyede, iki ayrı alan da inşaat halinde resmedilmiş. Bu da bütün herkese hemen hemen aynı şeyi düşündürüyor. Çok küçük bir ihtimalle geliştirilmekte olan DOOM VR ve Fallout VR için birer gönderme olabilir. Ancak her iki oyunun da serilerine görselde yer verilmiş durumda. Bethesda’nın basın konferansına iki yeni oyun duyurusu ile damga vurması oldukça yüksek bir ihtimal olarak görülüyor.

bethesda

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.