Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Beklenen Mobil Oyun Football Revolution 2018 Yayınlandı!

Football Revolution 2018 Android platformunda gerçekçi bir futbol deneyimi sunuyor.

Geçtiğimiz aylarda Android oyuncuları için ön kayıtlara açılan Football Revolution 2018 geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Android spor oyunları arasına katılan futbol oyunu yüz binlerce oyuncu tarafından oynanıyor.

Beklenen Mobil Oyun Football Revolution 2018 Yayınland2

Türkçe dil seçeneği ile oyuncuların karşısına çıkan Football Revolution 2018 oldukça gerçekçi bir yapı ile adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. Oyun içerisinde günümüzdeki binlerce gerçek oyuncu bulunuyor. 3D grafikler ile yayınlanan yapım mobil futbol oyunlarına farklı bir bakış açısı getiriyor. Gerçek oyuncular tarafından kaydedilen hareketler ve gerçekçi oyuncularla heyecan dolu maçlara imza atacağımız oyunda oldukça zengin bir içerik karşımıza çıkacak. 2.000’den fazla gerçek oyuncunun yer aldığı oyunda en gelişmiş hareket yakalama teknolojisinin yanı sıra benzeri görülmemiş kalitedeki gelişmiş hareketler de yer alıyor.

100’den fazla farklı taktiğin yer aldığı oyunda 50’den fazla formasyon tarzı bulunmaktadır. Yani oyuncular dilerlerse kendi taktiklerini ve tarzlarını oluşturabilir ve kişiselleştirebilirler. C. Ronaldo, Lionel Messi, Neymar gibi dünyanın en iyi oyuncularının yer aldığı Football Revolution 2018’de oynanış mekanikleri de sağlam ve kullanışlıdır.

Beklenen Mobil Oyun Football Revolution 2018 Yayınlandı 3

Özellikler

  • 3D grafikler
  • Gerçek futbolcular
  • Kaliteli grafik
  • Gerçek kaydedilen hareketler
  • 100’den fazla taktik
  • 50’den fazla formasyon
  • Gerçekçi yönetim

Oyunu dilerseniz buradan Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.