Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Beats Powebeats 4 iOS Kodlarında Ortaya Çıktı

Powerbeats 4 iOs kodlarında ortaya çıktı.

Apple’ın geçtiğimiz yıllarda satın aldığı Beats yeni kulalık modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Beats’in yeni kulaklık modeli iOS kodlarında ortaya çıktı. 

beats powebeats 4 ios kodlarinda ortaya cikti 2

Ses teknolojileri üreticisi Beats yeni kulaklık modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce kulak üstü yeni kulaklığını duyuran Beats, şimdi de AirPods Pro alternatifi yeni bir Powerbeats 4 kulaklığı çıkartmaya hazırlanıyor. Beats’in yeni kulaklığı tıpkı Apple’ın AirPods Pro kulaklığının tanıtılmasından önce iOS kodlarında keşfedilmesi gibi iOS 13.3 güncellemesiyle ortaya çıktı. 

Beats’in Powerbeats 4 ismiyle satışa sunacağı yeni kulaklık modeli gelişmiş Siri özelliklerine sahip olacak. Apple’ın AirPods 2 ve AirPods Pro modelinde gördüğümüz “Hey Siri” özelliği Powerbeats 4 ile birlikte sunulacak. Powerbeats 2 kulaklığı ikinci nesil AirPods ve AirPods Pro modelinde de kullanılan H1 işlemcisine sahip olacak. Yeni bir Bluetooth sürümü ile gelecek olan Powerbeats 4 modeli, bu işlemci sayesinde “Hey Siri” komutunu anlayabilecek ve kullanıcının etkileşime geçmesine imkan tanıyacak.

Apple iPhone Kutusuna Kablosuz Kulaklık Koyabilir

Teknoloji devi Apple’ın önümüzdeki yıl duyuracağı iPhone modellerinin kutusuna kablosuz kulaklık koyması bekleniyor. Apple’ın bu kulaklığının ne olacağı şimdilik bilinmiyor olsa da gerek Apple cephesinde gerekse de Beats cephesindeki kablosuz cihazlara yönelmeler bunun bir göstergesi olarak algılanıyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.