Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

BDO’nun Yeni Kahramanı Archer Oyuncuların Karşısına Çıkmaya Hazırlanıyor!

Black Desert Online'ın yeni karakteri bugün oyunculara sunuluyor.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’deki birinci yılını kutlamaya başlayan Black Deser Online sunduğu etkinlikler ile oyunculara da çeşitli ödüller dağıttı.

BDO’nun Yeni Kahramanı Archer Oyuncuların Karşısına Çıkmaya Hazırlanıyor 2

MMORPG alanında milyonlarca oyuncuya sahip olan Black Desert Online bugün yeni bir güncelleme alacak. Güncelleme ile geçtiğimiz hafta duyurulan yeni kahraman Archer oyuna eklenmiş olacak. Yeni kahramanın gelişi ile genişleyen BDO evreni yeni bir yapıya kavuşacak. Karakterlerin birbirleri ile olan ilişkisini, evrenin tarihsel gelişimini ve savaş stratejilerini baştan aşağı değiştirecek olan Archer’in ana silahı Tatar Yayı olacak. Rakiplerine uzaktan ciddi zararlar verebilecek olan bu karakter çeşitli sihir becerilerine de sahip olacak. Uzun bir süredir beklenen bu karakter BDO’ya soluk soluğa bir aksiyon deneyimi getiriyor.

Yeni karakterin oyuna katılması ile kutlamalar da başlayacak. Beraberinde oyuna yeni etkinlikler de getiren Archer ödüller ile oyuncuların yüzünü de güldürecek. 12 Aralık – 9 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak olan etkinlikler boyunca maceracılar Archer karakteri ile kazandıkları Beceri EXP’lerini ve Level’ları diğer karakterlerine aktarabilecekler. Bu etkinlikler ile oyuncular hem yeni kahraman olan Archer’i deneme fırsatı elde edecek hem de diğer karakterleri için EXP kazanabilecekler. Archer karakterini kullanarak EXP toplayıp 15, 25 ve 55’nci seviyelere ulaşan oyuncular sürpriz hediyeler ile karşılaşacaklar.

12 Aralık – 9 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak olan Savaşçı Ruh Hot Time etkinliği ile oyuncular kazandıkları EXP’te yüzde 100, karakterlerinin Becerilerini artırmak için kazandıkları EXP’te ise yüzde 30 bonus kazanacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.