Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

BDO’nun Birinci Yılı Şerefine Yeni Bir Etkinlik Başladı!

Black Desert Online birinci yaşını oyuncuları ile kutluyor.

Günümüzün en popüler MMORPG oyunu olan Black Desert Online, geçtiğimiz hafta 10 milyon oyuncu sayısına ulaştığını duyurmuştu.

BDO’nun Birinci Yılı Şerefine Yeni Bir Etkinlik Başladı 2

Başarıdan başarıya koşmaya devam eden Black Desert Online hem 10 milyon oyuncu sayısını hem de Black Desert Online Türkiye ve MENA sunucusunun birinci yılı şerefine yeni sınıf Archer oyuna eklenecek. Özel hediyeler ile maceracıları ödüllendiren Peri Laila yeni güncelleme ile oyundaki yerini aldı. İlk defa düzenlenecek olan BDO evreninde daha önce eşi benzeri görülmemiş 1000 Level EXP etkinliği oyunculara sunuluyor.

6 Aralık itibari ile BDO Türkiye sunucusu birinci yaşına basacak.  Birinci yıla özel olarak birbirinden farklı etkinlikler ve çeşitli hediyeler oyuncuların yüzünü güldürecek. 23, 24 ve 25 Kasım tarihlerinde 18.00-20.00 ve 23.00-01.00 saatleri arasında düzenlenecek olan eşsiz etkinlik ile oyuncular karakterlerini çok hızlı bir şekilde geliştirebilecekler. Buna ek olarak oyuncular Black Friday indirimleri kapsamında oyun içinde yüzde 805’e varan indirimler oyunculara sunulacak. Bu indirimler 21 – 28 Kasım tarihleri arasında olacak. Oyuncular Steam’den BDO Türkiye ve MENA’yı da yüzde 50 indirimle satın alabilirler.

Oyuna gelen güncelleme ile Peri Laila’da maceracıların yanında yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.