Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

BBL Esports Genel Menajeri root Twitch Bit Olayı Hakkında Açıklama Yaptı

Ülkemizdeki başarılı organizasyonlardan birisi olan BBL Esports’tan son günlerde Twitch Türkiye gündemindeki kendine sıkça yer edinen Twitch Bit olayı hakkında açıklama geldi.

BBL Esports’un geçtiğimiz aylarda transfer ettiği BBL Esports Genel Menajeri root Twitch bit olayı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Twitch Türkiye gündeminde şu sırada Twitch yayıncısı Jahrein’in de Twitter hesabından paylaştığı bit olayı bulunuyor. Düşük izlenme sayılarına sahip olan yayıncıların bit bağışı ile yüksek gelirler elde ediyordu.

BBL Esports Genel Menajeri root’tan Bit Açıklaması

Türkiye’de Twitch bit olayı bir süredir konuşuluyordu ancak gündem olması Twitch’in veri sızıntısı sonrasında gerçekleşti. Kısa süre önce yayıncıların verilerinin internete sızdırılması ardından çeşitli forum sitelerinde suçlamalarda bulunulmuştu. Bazı esporcu isimlerinde yer aldığı liste gündeme bomba gibi düştü ve geniş yankı uyandırdı.

BBL Esports Genel Menajeri

BBL Esports Genel Menajeri root Twitch bit olayı hakkında yayında gelen soru üzerine açıklamalarda bulundu. Root gelen “Bu bit dolandırıcılığı ile ilgili takımdan iki esporcunun adı geçiyor. Konuyu araştıracak mısınız?” sorusu üzerine şu açıklamada bulundu:

“Bünyemizde bulunan oyuncu veya yayıncı fark etmez, birinde böyle bir konu varsa veya ismi geçiyorsa, araştıracağız ve gerçekten sıkıntılı bir durum varsa aksiyon alacağız. Gereği yapılacaktır merak etmeyin”

Görünen o ki Twitch bit olayı ülkemizde daha uzun süre boyunca konuşulmaya devam edecek. Konu hakkında gelişmeler yaşandıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.