Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bayonetta 3 Çıkış Tarihi Nihayet Açıklandı

Son Nintendo Direct, gelecek yıl piyasaya sürüleceği için nihayet Bayonetta 3 oynanış görüntülerini yayınladı.

Nihayet dün izlediğimiz Nintendo Direct’te, Bayonetta 3 çıkış tarihi ve oynanış görüntüleri paylaşıldı. Bayonetta 3, ilk olarak The Game Awards 2017 sırasında sinematik bir fragmanla ortaya çıktı ve özellikle birkaç yıl boyunca ortadan kayboldu.

Bayonetta 3’ün iptal edildiğine dair söylentiler son birkaç ayda artmıştı. PlatinumGames, yakın zamanda Bayonetta 3’ün yokluğunun nedeni olarak Nintendo’yu gösterdi ve oyunu göstermek için sabırsızlanıyorlardı. PlatinumGames, son yıllarda yeni projelerin duyurusunu da içeren yayıncı olmaya odaklandı, pek çok hayran oyunun iptal edilip edilmediğini merak ediyordu.

Bayonetta 3 Çıkış Tarihi

Bayonetta 3 Çıkış Tarihi: 2022

Bayonetta 3 nihayet Eylül 2021 Nintendo Direct sırasında göründüğü için meraklı oyuncuların içine su serpildi. Fragman, Bayonetta bazı canavarları öldürmek için ortaya çıkmadan önce, yeni bir Astral Chain oyunu için sahte bir video olarak başladı. Fragman ayrıca, oyunun 2022’de çıkış yapacağını doğrulayarak son Bayonetta 3 çıkış tarihi söylentisini de doğruladı.

Fragman, düzenli ordunun ilerlemelerini durduramadığı devasa doğaüstü varlıklar tarafından saldırıya uğrayan bir şehri gösterdi. Bayonetta devreye giriyor ve canavarlara karşı kendi saldırısını başlatıyor. Savaş sistemi, önceki Bayonetta oyunlarındakine benziyor ancak çağrılabilir canavarlarının çevre ile daha fazla etkileşime girebiliyor gibi görünüyor.

Fragman, Bayonetta 3 çıkış tarihi ile gizemli bir rakip tarafından kılıçla ikiye bölünmesiyle sona eriyor. Bayonetta 3’ün ilk fragmanı, bilinmeyen bir düşman tarafından mağlup edildiğini de gösterdi.

Bayonetta’nın dönüşünü çok uzun zamandır bekliyorduk. İkinci bölüm 2014’te piyasaya sürüldü ve daha sonra kahraman sadece diğer oyunlarda (Super Smash Bros. dahil) konuk olarak göründü. Bu nedenle, uzun bir sessizlikten sonra (projenin terk edilmeyeceğine dair güvenceleri saymazsak), yaratıcıların nihayet yayın tarihi hakkında bilgiden daha fazlasını gösterebildikleri için mutluyuz ve umalım ki COVID-19 gibi etkenler başka bir ertelemeye neden olmaz.

Bayonetta 3 – Coming 2022! (Nintendo Switch)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.