Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlerite Royale’in Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı!

Battlerite Royale’in yeni oynanış videosu oldukça hoş görünüyor.

Hatırlayacağınız üzere ilk kez 2016 yılında karşımıza çıkan Battlerite Xbox One ve PC platformunda oynanıyordu.  Unity oyun motoru ile geliştirilen yapım yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Battlerite Royale’in Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı 2

Günümüzün en çok oynanan oyun modlarından birisi olan Battle Royale tüm dünyada peşinden milyonları koşturmaya devam ediyor. Battlerite’da Battle Royale modundan payını almak için yeniden geliştiriliyor. Battlerite Royale olarak geliştirilen yapım eski oyunundan tamamen bağımsız bir yapım olarak karşımıza çıkacak.

Sıfırdan geliştirilen yapım Stunluck Studios imzası ile oyunculara sunulacak. Önümüzdeki ay erken erişim oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapım Steam üzerinden oyunculara sunulacak. Dünyanın çeşitli yerlerinden gerçek zamanlı oyuncuları bünyesin de barındıracak olan oyun rekabeti en üst seviyede karşımıza çıkaracak. Oyunun dün yayınlanan oynanış videosundan da bahsedecek olursak bizleri renkli ve hareketli bir yapının beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Kaliteli grafiklere sahip olan yapım da hayatta kalmak hiç kolay olmayacak. Oyunda yer alan görsel efektler oldukça hoş bir görünüme sahip olacak.

Battlerite Royale’in oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Battlerite Royale - Gameplay Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.