Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlerite Royale’in Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Battlerite Royale 26 Eylül'de yayınlanacak.

Battle royale moduna sahip olarak 26 Ekim’de karşımıza çıkacak olan Battlerite Royale bu sabah çıkış fragmanını oyunculara sundu.

Battlerite Royale’in Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2

Stunlock Studios imzası ile geliştirilen ve iki gün sonra Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulacak olan Battlerite Royale nasıl bir fiyat etiketine sahip olacak bilinmiyor. Kaliteli grafiklere sahip olması beklenen yapım yaklaşık 2 aydır oyuncular tarafından soluksuz takip ediliyor. Devasa çok oyunculu olarak oynanabilecek olan yapım görsel efektleri bakımından da tatmin edici içeriklere sahip olacak gibi görünüyor.Oyun içierisinde birbirinden farklı karakterler yer alacak. Benzersiz yeteneklere sahip olacak olan bu karakterler sevimli görünümleri ile hem aksiyon hem de eğlence yüklü bir oynanışa sahip olacaklar.

Moba türünde karşımıza çıkacak olan yapım bugün çıkış fragmanını oyuncularla paylaştı. YouTube üzerinden yayınlanan fragman izleyenleri heyecanlandırırken aksiyon severler de oyunun çıkışına artık geri sayımlara başladılar. 26 Ekim’de erken erişime çıkacak olan yapım tam sürüme ne zaman geçiş yapacak bilinmiyor.

Geniş haritalara sahip olacak olan yapım popüler oyun modu olan battle royale’le milyonlara ulaşmaya çalışacak.

Dileyen oyuncular aşağıdan çıkış fragmanını izleyebilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.