Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefront 2’nin Yeni Yamasında ‘Jetpack Kargo’ Modu Geliyor!

Star Wars: Battlefront 2'nin yeni güncellemesi ile oyunculara farklı bir mod sunulacak. Bu mod belirli bir süre için geçerli olacak.

Electronic Arts imzası ile karşımıza çıkan Star Wars: Battlefront 2 bir türlü istenilen satış rakamlarına ulaşamadı. Bunun sebebi olarak da oyundaki yağma kasaları gösterildi.

Battlefront 2’nin Yeni Yamasında Jetpack Kargo Modu Geliyor 1

2017 yılı Electronic Arts ve Star Wars: Battlefront 2 için oldukça zorlu geçmişti. Oyundaki yağma kasaları ve mikro ödemeler bir türlü sonu gelmeyen soruşturmalar ile gündeme gelmiş ve EA’in başını oldukça fazla ağrıtmıştı. Günümüzde satışlarına kaldığı yerden devam eden Battlefront 2 geçici bir süreliğine mikro ödemeleri kaldırmıştı. EA’in önemli isimleri arasında yer alan Blake Jorgensen geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama da Battlefront 2’nin istenilen başarıya bir türlü ulaşamamasındaki sebebin yağma kasaları olduğunu itiraf etmişti.

Bugün gelen bilgiler ile Battlefron 2’Nin 1.2 sürüm numaralı güncellemesinde oyunculara ‘Jetpack Kargo’ modu sunulacağını öğrendik. Yeni mod ile beraber oyuna üç yeni hero görünümü de eklenmiş olacak. Oyunun 1.2 güncellemesi ile birlikte hata düzeltme ekleri de gelmiş olacak. Buna ek olarak karakterler arasında yeniden bir dengeleme düzeltmesi de oyunculara sunulacak. Oyunda bulunan yıldız kartları da yeniden elden geçirilmiş olarak karşımıza çıkacak. Yıldız kartları daha değerli özellikler taşıyacak.

  • Ortak – 200’den 300’e çıkarıldı.
  • Nadir – 400’den 600’e çıkarıldı.
  • Nadir – 800’den 900’e çıkarıldı.
  • Epik – 1200’den 3600’e çıkarıldı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.