Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefleet Gothic: Armada 2’den Yeni Bir Savaş Videosu Geldi!

Battlefleet Gothic: Armada 2'nin yeni savaş videosu yayınlandı.

24 Ocak 2019’da karşımıza çıkacak olan Battlefleet Gothic: Armada 2 nasıl bir fiyat etiketine sahip olacak bilinmezken oyunla ilgili yeni bir video geldi.

Battlefleet Gothic Armada 2’den Yeni Bir Savaş Videosu Geldi 2

Tindalos Interactive tarafından geliştirilen yapım bizleri uzayın derinliklerine götürerek ürkütücü sahneler ile karşılaştıracak. Uzay ve strateji mekaniklerine sahip olacak olan oyunda tek oyunculu ve çok oyunculu çeşitli oynanışlar da yer alacak. 4 farklı dil desteğine sahip olacak olan yapım da oyuncular kendilerine verilen görevleri yerine getirmeye çalışırken karşılarına çıkan engelleri de aşmaya çalışacaklar. Yeni yayınlanan videoda da bu engellerden bir kaç tanesi görünüyor.

Videoda savaşlara dair çeşitli detaylar oyunculara sunuluyor. Video da oyunlar yer alan çeşitli savaş sahnelerine dikkat çekilirken oyunculara taktiksel anlamda da bilgilendirmeler yapılıyor. Savaşlarda silahların mermileri adeta ortamı aydınlatacak. Videodaki patlamalar görsel efektlerin de ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Yayınlanmadan önce betaya da çıkacak olan yapım, yeni mekanikleri ile eski sürümünü tamamen unutturacak gibi görünüyor. Uzay araçlarındaki silahlar da ilk sürümündekinden tamamen farklı olacak.

Oyun ön siparişlerde şuanda yüzde 10’luk indirimle 140.00 TL yerine 126.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Dileyen oyuncular oyunalisveris.com üzerinden 97.02 TL’ye oyuna sahip olabilirler.

Yeni yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Battlefleet Gothic: Armada 2 - Battle Overview Part 1

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.