Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield V’in Yeni Oyun Modu Grind Yayınlandı!

Battlefield V yeni bir oyun modu aldı.

Kasım 2018’de konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanan Battlefield V yeni güncellemeler almaya devam ederken tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından da oynanıyor. Yapım son aldığı güncelleme ile oyuncularına yeni oyun modu olan Grind’i sundu.

Battlefield V’in Yeni Oyun Modu Grind Yayınlandı 2

Geçtiğimiz ay battle royale modu olan Firestorm’u oyuncularına sunan Battlefield V yeni bir güncelleme daha aldı. Altchar’ın haberi ile öğrendiğimiz güncelleme detaylarına göre oyuna yeni bir mod olan Grind gelmiş. Oyun içerisine piyade savaşlarını getiren Grind haritalar üzerinde dar ve uzun koridorlarda getiriyormuş. Şuanda dört farklı haritayı destekleyen Grind sınırlı bir süre için oyuncuların beğenisine sunulmuş.

EA ve Dice işbirliği ile Battlefield V’e gelen yeni güncelleme şu sıralar tüm platformlarda oynanıyor. Oyuna yepyeni bir sınırlı zaman modu getiren güncelleme oyuncuların beğenisine sunulurken, gelen geri bildirimler kapsamında da geliştirmeler devam edecek. Oyuncuları yoğun piyade savaşlarına götürecek olan Grind modu popüler haritalarda da bazı değişiklikler yapmayı hedefliyor.

Grind modu 32’ye 32 olmak üzere 64 kişiyi destekliyormuş.

Güncelleme detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.