Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 5’deki Mermi Sistemi Eşsiz Olacak!

Battlefield 5 oldukça sağlam olacak.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için 20 Kasım’da çıkış yapacak olan Battlefield 5 gerçek dünyadan bir çok  izi bünyesinde barındıracak.

Battlefield 5’deki Mermi Sistemi Eşsiz Olacak

Battlefield 5’de yer alacak olan kurşun penetrasyonu serinin en önemli özelliklerinden birisi olacak. Gerçekçi yapısı ile dikkatleri üzerine çeken bu özellik ile oyuncular merminin nereye gittiğini görebilecek ve daha sağlıklı atışlar yapabilecekler. Oyunda yer alacak olan kurşun penetrasyonu ile yüzeylerin ve duvarların arkasındaki oyuncular hasar alabilecekler. Yani örneğin rakibiniz duvar arkasında ise sıktığınız mermiler az da olsa ona hasar verecek.

Haritalarda yer alan kırılabilen kapılar mermileri geçirecek ve oyunculara daha gerçekçi bir yapı sunacak. Mermilerin duvarlardan ve kapılardan geçip oyunculara hasar verebileceğini söyledik. Hasar oranları silah modeline göre belirlenecek. Ağır silahlar oyunculara daha fazla, hafif makinalılar ise duvarlardan ve kapılardan rakip oyunculara daha az hasar verecek. Duvarlar ve kapılar için etkili olacak silah kullanmak isterseniz LMG’ler ve MMG’leri tavsiye ederiz. Yüksek atış hacmi ile düşmanlara kan kusturacak olan bu silahlar oyun içerisinde en iyi dostumuz olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.