Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 5 Göründü, Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Battlefield 5, Electronic Arts'ın CEO'su tarafından duyuruldu. Oyunun ne zaman çıkış yapacağı açıklandı. Takvimler 2018 yılını işaret ediyor.

Electronic Arts’ın CEO’su Andrew Wilson serinin hayranlarının merakla beklediği Battlefield 5′i duyurdu! Oyunun çıkış yapacağı tarihi de açıkladı. Yatırımcılara yönelik açıklamalar çerçevesinde ortaya çıkan Battlefield 5, hayran sitesi Battlefield Bulletin üzerinden yayıldı. Serinin yeni oyunu 2018 yılında çıkış yapacak. CEO Andrew Wilson, oyunun Frostbite Engine oyun motoru üzerinde geliştirildiğini de sözlerine ekledi. Serinin sıradaki oyunu da DICE ekibi tarafından geliştirilmekte ve Battlefield 5 ismi ile çıkış yapacağı neredeyse doğrulanmış durumda. Oyunun gelecek yıl çıkış yapması bekleniyor.

battlefield 5

Battlefield serisi hakkında sorulan sorulara “Battlefield hayranlarının beklediklerini sunmaya devam edeceğiz. Buna serinin gelecek büyük oyunu da dahil.” sözleri ile karşılık veren CEO, Battlefield serisinin sıradaki oyununu ilk defa resmi olarak dillendirmiş oldu.

Oyunun çıkış yapacağı kesin tarih ve konusu hakkında herhangi bir detay bulunmuyor. Twitter üzerinden yürütülen çeşitli spekülasyonların haricinde herhangi bir resmi detay gelmiş değil. Fakat Battlefield 5 için şimdiden heyecanlanmaya başlayabiliriz. Önümüzdeki haftalarda düzenlenecek olan Gamescom 2017 kapsamında, meraklı gözlerin tamamının Electronic Arts stantlarında gezeceğini ve Battlefield 5 için bir ipucu arayacağını tahmin etmek zor değil.

Battlefield 1’in geçtiğimiz Haziran ayının sonuna dek 21 milyon oyuncuya ulaştığı ve bu sayıyı geçtiği kısa süre önce açıklandı. Serinin muhteşem başarısından memnun olan Electronic Arts’ın oyunun tutkunları için yeni içerikler geliştirmeye devam edeceğinden emin olabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.