Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 2042 Desert Hourglass Haritası ve Kasırga Detayları Açıklandı

DICE, Battlefield 2042 için yeni haritalar, oyun modları ve çevresel mekaniklerle ilgili ayrıntıları açıkladı.

Battlefield 2042 Desert Hourglass ve iklimsel çevre tehlikeleri hakkında yeni ayrıntılar Xbox Games Showcase Extended’da açıklandı. Muazzam birinci şahıs nişancı serisi, 2002’de çıkan ve bilinen adıyla Battlefield 1942 adlı orijinal sürümden doğdu. Seri en çok, büyük ölçekli savaşlarıyla tanınıyor, nispeten yüksek sayıda oyuncuyu savaştırarak seriyi diğer oyunlar arasında öne çıkardı.

Battlefield 2042 4

Battlefield 2042 ilk olarak 9 Haziran’da duyuruya eşlik eden, önceden oluşturulmuş görüntülerle birlikte hava koşullarının ve oyuncuların deneyimlemesi için çeşitli savaş alanlarının dahil edilmesiyle oyunun çeşitli ortamlarını ve özelliklerini gösteren bir fragman ile duyuruldu. Oyun için daha fazla ayrıntı, E3 2021’in ilk gününde Xbox ve Bethesda Showcase’de gösterilen oyun fragmanında ortaya çıktı ve dünyaya bir oyuncunun bakış açısıyla çok oyunculu kaosu ilk kez gözler önüne serdi. Dün sunulan yeni bir fragmanda, oyunun geliştiricileri, oyuna yeni eklenen ve mekaniklerini değiştiren özelliklere daha fazla ışık tuttu.

Perşembe günkü Xbox Games Showcase Extended‘da yeni oynanış görüntüleri sergileyen DICE tasarım direktörü Daniel Berlin, Battlefield 2042’nin All-Out Warfare oyun türleri Conquest ve Breakthrough’u detaylandırdı ve Desert Hourglass’ın yanı sıra kasırganın ve kum fırtınasının yıkıcı gücünü derinlemesine anlattı. Üç farklı oyun modundan, All-Out Warfare modları, görünüşe göre, büyük birleşik silah savaşlarının büyük haritalarda gerçekleştiği ve artık Battlefield 2042’de 128 oyuncuyu destekleyen “klasik Battlefield deneyimlerine” adanmış olacak. Berlin, bir çöl olan Desert Hourglass’a odaklandı. Desert Hourglass, devasa bir kum duvarı, oyuncuları ve araçları harita boyunca fırlatan şiddetli bir kasırga da dahil olmak üzere haritayı değiştiren hava durumu tehlikelerine de ev sahipliği yapacak.

Xbox Games Showcase Extended

Oyun için yeni görüntüde gösterilen bir diğer detay ise, oyunculara paraşütlerden daha fazla hız ve hareket özgürlüğü sağlayan ve aksiyona düşerken bir gökdelenin çatısından atlamak veya dalış yapmak gibi daha fazla seçenek sunan bir cihaz olan kanat takımı oldu. Battlefield 2042 ‘nin çıkış tarihi 22 Ekim olarak belirlendi, son gösterime sadece dört ay kala, daha fazla sürpriz ve duyuru için fazla zaman yok. Oyun, Xbox’ın son iki etkinliğinde de gösterilirken, hayranlar Xbox Game Pass’te lansmanı hakkında hiçbir şey duymadıkları için hayal kırıklığına uğradı.

Bu uzun süredir devam eden serideki en son oyun, benzersiz ve kaotik bir PvP deneyimi oluşturmak için yeni konsol ve PC donanımının grafiklerini ve işlem gücünü kullanacağı için bizlere umut verici gözüktü. Oyun, yeni hava sistemlerini ve genişletilmiş oyuncu sayısını, başlangıçta yeni çok oyunculu ortamı rahatsız eden herhangi bir gözle görülür hata veya aksaklık olmadan kaldırabilirse, Battlefield 2042 bir süre içinde en çok alınan girişlerden biri olabilir. Battlefield V’in karışık inceleme notları göz önüne alındığında, DICE’ın Battlefield 2042 çıkış yaptığında oyuncuların beklentisini karşılaması gerekecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.