Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 2042 Beta Çıkış Tarihi ve Haritası Duyuruldu

DICE, Battlefield 2042 betasının 6 Ekim'de başlayacağını doğruladı ve ayrıca betada hangi içeriğin mevcut olacağını ayrıntılı olarak açıkladı.

Battlefield 2042 Beta çıkış tarihi ve haritası, aylarca bekledikten sonra nihayet açıklandı ve ön sipariş veren kişiler için 6 Ekim’de başlayacağı duyuruldu. Ağustos ayında Battlefield 2042 için kapalı bir teknik test yapıldı, ancak oyun görüntüleri ve ayrıntılar gizlilik anlaşmaları kapsamında korunuyordu. Elbette katılımcı olmayanların beklentilerini artıran sızıntılar vardı ancak bu oyun testi oyunun son yapısını temsil etmiyordu.

Battlefield 2042 Beta başlangıçta eylül ayında yapılacaktı ancak oyun ekim ayından kasım ayına ertelendikten sonra maalesef beta da ertelendi. Geliştirici DICE ve yayıncı EA, ertelemenin nedeni olarak COVID-19 pandemisini gösterdi ve fazladan talep edilen bir aylık erteleme süresi muhtemelen lansman öncesinde Battlefield 2042’yi daha da cilalamak için kullanıldı.

Battlefield V’in kötü inceleme notları nedeniyle, DICE’ın bu sonbaharda bazı eski oyuncuları geri kazanabilmesi ve AAA rakipleri Call of Duty: Vanguard ve Halo Infinite ile rekabet edebilmesi için devam oyunuyla mümkün olduğunca fazla zaman harcaması güzel bir hareket.

Battlefield 2042 Beta

Battlefield 2042 Beta Ne Zaman?

Oyuncular, oyunla ilgili ilk izlenimlerini ekim ayında yapılacak olan beta sırasında edinecek. DICE, Battlefield 2042 betasının oyunu ön sipariş verenler için 6 Ekim’de, diğer herkes için 8 Ekim’de başlayacağını ve tüm katılımcılar için betanın 9 Ekim’de sona ereceğini doğruladı. Görünüşe göre Battlefield 2042 Beta, roket fırlatma rampası haritası Orbital’de Conquest modu oynanışını içeren içerik açısından teknoloji testini içerecek. Orbital’de oyuncuların fırlatılmaya hazır bir roketin etrafında savaşacak.

EA ve DICE şimdiye kadar gösterilen oynanış konusunda çok seçici davrandığından Battlefield 2042 Beta, oyundaki ilk önemli genel bakış olacak. Bu noktaya kadar olan her şey yoğun bir şekilde düzenlendi ve komut dosyası haline getirildi ve Battlefield 2042 maçlarının gerçekte nasıl oynandığına çok daha az bağlam sağladı. Genel oyun döngüsünün serideki önceki oyunlardan büyük ölçüde farklı olması pek olası değil ancak Specialists gibi yeni özellikler henüz pek çok uygulamalı izlenimde keşfedilmedi.

Beta sürümüne girmeden önce sistem gereksinimlerine buradan bakabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.