Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 1’in Yaz Yaması Xbox One X Desteğini Getiriyor!

Battlefield 1 yakında bir yama alacak.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için 2016 yılında piyasaya sürülen Battlefield 1, yaz yaması ile uzun bir süredir  beklenen Xbox One X desteğimni getirecek.

Battlefield 1’in Yaz Yaması Xbox One X Desteğini Getiriyor 2

Aksiyon ve gerilim oyunu olarak adından söz ettiren Battlefield 1 yaz aylarında yeni bir yama alacak. Electronic Arts’ın başarılı oyunları arasında yer alan yapım, serinin ilk oyunu olma özelliğine sahip. EA, Battlefield 5’i yayınlamaya hazırlanırken serinin ilk oyunu içinde sevindirici haber geldi. Oyun dünyası tarafından sabırsızlıkla oynanan Battlefield 1 gelecek olan güncelleme ile artık Xbox One X’te de oynanabilecek.

Oyuncuların daha iyi bir FPS almasını sağlayacak olan yama ile oyun içerisindeki hatalarda yine en aza indirilmeye çalışacak. VG247’nin haberine göre Electronic Arts şuanda Battlefield 1 için dev bir yaz yaması üzerinde çalışıyormuş. Yamanın içeriği hakkında şuan için herhangi bir sızıntı yer almıyor. Oyuncuları heyecanlandıran yama haberi şu sıralar büyük bir ilgi görürken yeni içerik getirecek mi bilinmiyor.

Yeni yamanın yayınlanacağı tarih henüz oyuncular ile paylaşılmadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.