Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 1943 Artık Xbox One’da Oynanabilir!

Battlefield 1943, Xbox One'da oynanabilir hale getirildi.

İlk kez 20019 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında karşımıza çıkan Battlefield 1943, artık Xbox One’da da oynanabilir.

Battlefield 1943 Artık Xbox One’da Oynanabilir 2

Electronic Arts tarafından geliştirilen ve Battlefield serisinin başarılı versiyonlarından birisi olan Battlefield 1943, oyunculara birinci şahıs kamera açıları ile aksiyon dolu bir yapı sunuyor. O dönem grafikleri ile pek başarılı olamayan yapım, oyunculara aksiyon dolu bir atmosfer sunmuştu. Oyuncular helikopter, tekne gibi araçları kullanabiliyor ve savaşa farklı bir açıdan katılabiliyorlardı. Bugün gelen bilgiler ile Battlefield 1943 artık Xbox One’da da oynanabilecek.

Geriye dönük uyumluluk sayesinde, Battlefield 1943 artık Xbox One’da da keyifle oynanabilecek. Sürpriz bir hamle yapan Electronic Arts, Battlefield 1943’ü Xbox One’a getirerek oynanabilir yaptı. Atılan bu adım ile muhtemelen Battlefield 5’de tanıtılmış olacak. Xbox One’da kolay kontroller ile oynanabilecek olan yapım, Frostbite motoru üzerine inşa edilmişti.

Oyun içerisinde 3 farklı harita yer alıyor. 24 oyuncuya kadar çok oyunculu olarak oynanabilen yapım, ikonik gerçek yaşam yerlerini de haritalar üzerinde bulunduruyor. Buna ek olarak oyunda yer alan Wake Island haritası da Xbox One platformu için yeniden tasarlandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.