Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 1 Nivelle Nights Haritasının Detayları Geldi

Yeni Battlefield 1 haritası Premium kullanıcılara ücretsiz olacak.

DICE tarafından geliştirilen ve şahane ek paketlerle daima güncel tutulmaya çalışılan Battlefield 1′e Haziran ayında gelecek olan yeni haritanın detayları belli olmaya başladı. Haritanın ismi, Nivelle Nights. 

battlefield nivelle nights

DICE ekibi yeni haritayı asker ruhlu kimseleri diken diken edecek kelimelerle anlatmış, “Malmaison ve Soupir taraflarındaki çamurlu savaş alanına karanlık çökerken, Fransız ve Alman bataryaları, mücadele bölgesindeki birliklerini tekrar desteklemeye hazırlanıyor. Ay, fenerler ve ağır silahlar, gecenin göğünü aydınlatarak ucu bucağı görünmeyen siper ağlarını açığa çıkarıyor. Düşman toprakların her karesi için savaşırken dayan. Strateji ve takım çalışması, her ikisine de sahip olmayanları alt edecektir.” sözleriyle anlatılan harita, savaş ruhunu sonuna kadar yaşatacak.

Westie’nin Youtube hesabında yayınlanan Nivelle Nights oynanış videosunda, Haziran’ın sıcak akşamlarına çökecek serin ve gerilim yüklü havayı sonuna kadar hissedebilirsiniz. Dolunayın ve bataryalardan ateşlenen mermilerin haricinde hiçbir ışık kaynağı bulunmayan harita oldukça karanlık. Daha karanlık ve belki biraz daha yağışlı olsa, savaşın görkemli atmosferi ve ürpertici ışıkları daha etkileyici olabilirmiş. Aşağıdaki ekrandan Nivelle gecelerine göz atabilirsiniz

► NIVELLE NIGHTS FIRST LOOK + NEW M1911 SKINS! - Battlefield 1 (New NIGHT MAP!)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.