Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 1′ in Yeni DLC’ sinden Konsept Resimleri Yayınlandı

Battlefield 1' in yeni DLC' si için konsept resimler yayınlandı. Yeni harita ve silahları çok beğenecekmişiz gibi duruyor.

Battlefield 1, çıktığı günden bu yana, oyuncuların severek oynadığı muhteşem bir FPS oyunu. Özellikle bu sene Activision’ un uzay konseptini benimsemiş oyunu Call of Duty: Infinite Warfare’ a büyük bir darbe vuran oyun, oyuncuların da beğenisini kazandı. Aylardır, milyonlarca oyuncu 1. dünya savaşının geçtiği oyunu oynuyor. Yeni DLC zamanı geldi çattı. Yeni DLC ile birlikte birçok yeni harita ve yeni içerikler oyuna eklenecek.

4 yeni harita ile birlikte yeni araçlar ve 20 yeni silahı oyuna ekleyeceğini duyuran DICE, DLC’ nin ismini They Shall no Pass olarak açıkladı. Umarım, Lord of the Rings’ den bir telif hakkı davası görmeyiz. 🙂 Yeni haritalarda yeni muharebelere gireceğiz. Mesela birinde, 1 milyondan fazla top atışının  yapıldığı Verdun muharebesini yaşayacağız. Bunun dışında Fort Vaux haritasında oldukça kasvetli ve karanlık bir atmosferi ile birlikte yer altına ineceğiz. Özellikle Fort Vaux haritasından çok büyük beklentiler bulunuyor.

Konsept Resimler Yeni Haritaları Gözler Önüne Seriyor

Yeni DLC They Shall no Pass ile gelecek yeni harita ve içerikler için konsept resimler yayınlandı. Konsept resimlerden gördüğümüz kadarıyla DICE, 2016′ da çıkardığı oyunu Battlefield 1′ i 2017′ de de güncel tutup adından söz ettirmeye devam edecekmiş gibi gözüküyor.  Battlefield 1: They Shall no Pass DLC’ sinin konsept çalışmalarına aşağıda görebilirsiniz.

galeri 73 galeri 70 galeri 71 galeri 72 galeri 74

 

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.