Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 1 In the Name of the Tsar DLC’sinin Türkçe Fragmanı Yayınlandı

Oyunun alacağı en kapsamlı DLC paketi olacak In the Name of the Tsar için Türkçe fragman yayınlandı.

Electronic Arts’ın en başarılı işlerinden biri olan Battlefield 1, kısa süre içinde gelmiş geçmiş en büyük genişleme paketini alacak. In the Name of the Tsar ismi ile piyasaya sürülecek olan paket, Rus topraklarının soğuk havasını ve savaşın doğu cephelerini oyunu taşıyacak. Çar’ın Adına, anlamına gelen bir isim ile raflardaki yerini alacak olan DLC, Battlefield 1 oyuncuları tarafından uzun zamandır bekleniyor. Ancak oyuncular bir süre daha beklemek zorundalar. Çünkü paket Eylül 2017′de yayınlanacak.

battlefield in the name of the tsar ea e3 2017

Kadın askerleri de Battlefield cephelerinde göreceğimizi tahmin ediyoruz. DLC ile kadın askerlerin yanı sıra Rus ordusu da bütün envanteri ve araçları ile birlikte savaş alanında olacak. Premium Pass sahibi olan oyuncular, ek paketi tahmin edilen çıkış tarihinden önce deneyebilecek ve test sunucularına giriş yapabilecekler.

Şimdiye kadarki en kapsamlı Battlefield 1 genişleme paketi olarak duyurulan In the Name of the Tsar için, EA Play etkinliğinde özel bir sunum yapıldı. Bu sunumun ardından kısa bir süre sonra yayınlanan Türkçe fragmanı aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Battlefield 1 In the Name of the Tsar Resmi Tanıtım Videosu

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.