Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battalion 1944’ten İlk Oynanış Videosu Geldi

İkinci Dünya Savaşı temalı birinci şahıs nişancı oyunu Battlelion 1944'ten ilk oynanış videosu geldi.

Bulkhead Interactive tarafından geliştirilmekte olan Battalion 1944, birinci şahıs nişancı tarzı oyunları sevenlerin uzun süredir hasret çektiği İkinci Dünya Savaşı temasını çağdaş oyun teknolojileriyle dindirmeye geliyor. EGX Rezzed 2017 kapsamında katılımcıların deneme fırsatı yakaladığı oyunun masaları başında oluşan uzun kuyruklar, başarılı bir yapımın yolda olduğunu kanıtlıyor. Fuarda görücüye çıkmasının ardından ilk oynanış videosu gelen Battalion 1944, henüz pre-alfa sürecinde. Çıkış tarihi kesinleşmeyen oyun Playstation 4, Xbox One ve Steam üzerinden erişilebilir olacak.

battalion 1944 oynanış

Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilen Battalion 1944, sağlam grafikler ve sürükleyici bir oynanış vadediyor. Bir zamanların çok sevilen İkinci Dünya Savaşı konulu oyunlarından hatırlayacağınız silahlar, donanımlar ve kostümlere daha başarılı grafiklerle ulaşacak olmak oyuncuların iştahını kabartıyor.

Oyunda çok oyunculu modlar da bulunacak. Ancak Türkçe dil desteği bulunmuyor. Battalion 1944’te, herhangi bir fazladan eklenti ya da ekipman ile yeteneklerinizi arttırılabildiğiniz günümüz oyunlarına benzemeyen, sadece oyuncu olarak ne kadar yetenekli olduğunuza odaklanacak bir oyun tarzı bulunacak. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Oynanış videosu da aşağıdaki ekranda bulunuyor.

► FIRST GAMEPLAY! Thoughts and Impressions - Battalion 1944

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.