Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Batman: Arkham Collection Ve Lego Batman Trilogy Epic Store’da Ücretsiz Oldu!

6 farklı Batman oyunu Epic Store üzerinde ücretsiz oldu.

Aralık 2018’den bu yana sayısız oyunu ücretsiz olarak dağıtan Epic Store 19 Eylül itibari ile 6 farklı Batman oyununu oyunculara ücretsiz olarak sunmaya başladı. Toplamda 198.00 TL fiyat etiketine sahip olan 6 Batman oyunu şuanda ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Batman Arkham Collection Ve Lego Batman Trilogy Epic Store’da Ücretsiz Oldu 2

Epic Store’un şuana kadar dağıttığı en pahalı oyunlar olan Battman serisi oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. 2018 yılında paket halinde oyunculara sunulmaya başlanan Batman: Arkham Collection Epic Store üzerinde 99.00 TL fiyat etiketine sahipti. 26 Eylül’e kadar ücretsiz olarak  dağıtılan oyun şuanda Epic Store üzerinde bilgisayar platformu oyuncularına dağıtılıyor.

The LEGO Batman Trilogy paketinden söz edecek olursak Eylül 2019’da 99.00 TL olarak satılan pakette 3 farklı Lego Batman oyunu yer alıyor. Warner Bross imzası ile oyunculara sunulan 6 farklı Batman oyununun geliştiricisi ise Rocksteady Studios olmuştu.

19 Eylül – 26 Eylül tarihleri arasında bilgisayar oyuncuları için Epic Store üzerinde ücretsiz olarak dağıtılan 6 Batman oyunu toplamda 198.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. 2020’ye kadar ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam edecek olan mağaza günümüzde birbirinden farklı yayıncıları da elinde bulunduruyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.