Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bandai Namco’nun İpucunu Verdiği Oyun Ortaya Çıktı

Bandai Namco, yeni projeleri hakkında küçük bir ipucu vermişti. Gizli tutulan oyun sonunda ortaya çıktı.

Bandai Namco’nun #PrepareToDine etiketiyle paylaştığı gizemli videoda yer alan hikayenin bize işaret ettiği yer sonunda belli oldu. Yeni bir oyun geldiğini düşünenler haklı çıktılar. Fakat yeni bir SoulsBorne oyunu bekleyenler küçük bir farkla ıskaladı. SoulsBorne oyunları, tüm Dark Souls oyunlarını kapsayan seri anlamına geliyor ve bu seriye şimdilik yeni bir üye eklenmeyecek.

code vein

Gematsu’da yer alan habere göre, God Eater yapımcısı tarafından Dark Souls serisinden esin alınarak yaratılan Code Vein, zindanları keşfederek ilerlediğiniz bir aksiyon-rol yapma oyunu olacak.

Oyunlardan alışık olduğumuz benzer bir tema işlenecek, uzak bir gelecekte her şeyin yerle yeksan olduğu zamanlara gideceğiz. Revenant ismi verilen vampirleri yöneterek, görünenin ardındakini ortaya çıkarmaya çalışacağız.

Revenant’lar günün koşullarından ötürü izole bir kente dönüşmüş olan Vein’de ikamet etmektedir. Bu varlıklar insan üstü canlılardır ve yoğun kan kaybına uğradıkları vakit Lost isminde bambaşka bir biçime geçerler. Bu halleri ise canavarlara benzer.

İki kişilik müttefik takımları ile zindanların keşfedileceği oyunda, genellikle yakın dövüş özellikleri ile savaşacak olan karakterler silah olarak genellikle farklı kılıçlar kullanacaklar. Çekiç, mızrak gibi yakın mesafede etkili başka silahlar da bulunacak.

20 Nisan’da detaylı bir şekilde duyurulması beklenen oyunun gizemli fragmanına aşağıdaki ekrandan erişebilirsiniz.

CODE VEIN - Teaser Trailer  | TBA

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.