Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bandai Namco, Unknown9’un Arkasındaki Geliştirici Stüdyoyu Satın Aldı

Japon oyun geliştirici ve yayıncı şirketi olan Bandai Namco, Unknown9 oyununun geliştirici stüdyosu olan Reflector Entertainment'ı satın aldı.

Japonya merkezli ve çok uluslu oyun geliştirme ve yayınlama şirketi olan Bandai Namco, geçtiğimiz ay yapılan Gamescom Opening Night Live Etkinliğinde tanıtılan Unknown9 oyununun arkasında ki geliştirici firma olan Reflector Entertainment‘ı satın aldı.

Bandai Namco Unknown9un Arkasindaki Gelistirici Studyoyu Satin Aldi 1

Eurogamer‘ın haberine göre, Montreal merkezli stüdyo, Gamescom’un Opening Night Live sırasında Unknown9 için ilk tanıtımını yayınladı. İsimsiz bir şehrin sokaklarında bir düşmandan kaçmak için özel bir güç kullanan genç bir kızı gösteriyordu.

İki oyun şirketinin anlaşmasına göre bazı mevkilerde de değişiklikler yapılacak. Daha önce Ubisoft’ta Assassin’s Creed Unity ve Assassin’s Creed Revelations’ın kreatif direktörlüğünü yapan Alexandre Amancio, Baş Yaratıcı Yönetici pozisyonuna geçecek. Amancio daha önce oyun hakkında “Oyunumuz, kendinin kim olduğu ile hesaplaşması gereken karmaşık bir kahramana sahiptir. Oyun, aşkın ya da kendi kendini yok etmenin eşiğinde olan insanlığa odaklanan modern bir hikaye dünyası olan Unknown9 evreninde geçiyor.” demişti.

Son olarak, Unknown9, 2021 yılında PC, PlayStation ve Xbox için piyasaya sürülecek. Oyunun Gamescom Opening Night Live etkinliğinde yayınlanmış olan tanıtım fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Unknown 9: Awakening - Official Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.