Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bandai Namco Dragon Ball Z: Kakarot’un Nintendo Switch’e Gelmeyeceğini Doğruladı!

Dragon Ball Z: Kakarot Switch platformuna gelmeyecek.

Bandai Namco Entertainment’in 2020 model oyunlarından bir tanesi olacak olan Dragon Ball Z: Kakarot bugün üzücü bir haber ile gündemde kendine yer buldu. Oyunun Nintendo Switch platformuna gelmeyeceği netleşti.

Bandai Namco Dragon Ball Z Kakarot’un Nintendo Switch’e Gelmeyeceğini Doğruladı 2

Anime oyunlarının başarılı ismi olan Bandai Namco Entertainment, geçtiğimiz aylarda Dragon Ball Z: Kakarot’u ön siparişlere açmıştı. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapacak olan oyunun Nintendo Switch platformuna da geleceği bekleniyordu. Daha doğrusu internete sızan bilgiler bu yöndeydi.

Daha önce haberlere sızan bilgilerde oyunun Switch platformuna gelmeyeceğinden söz ediliyordu. Nihayet resmi kaynaklardan Dragon Ball Z: Kakarot’un Switch platformuna gelip gelmeyeceği netleşti. Aksiyon ve dövüş oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapım, Bandai Namco’nun yaptığı açıklamaya göre Nintendo Switch platformuna gelmeyecekmiş.

Altchar’ın haberine göre yapım 16 Ocak 2020’de PlayStation 4, PC ve Xbox One platformunda yayınlanacak, Nintendo Switch platformuna gelmeyecekmiş. Buna ek olarak geliştirici ekibin oyunu Switch’e getirme gibi bir planı da yokmuş.

299.00 TL’den başlayan fiyatlar ile ön siparişlerde yer alan yapım önümüzdeki yıl oyuncuları dövüşe doyuracak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.