Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bandai Namco Blue Protocol’de Bulunacak Olan Twin Striker Class’ını Tanıtan Yeni Bir Video Yayınladı

Twin Striker class'ı Blue Protocol için tanıtıldı.

Bandai Namco, kapalı beta sürümünde kullanılabilecek sınıfları sergilemek için bir Blue Protocol videosu daha yayınladı. Bu kez, bir başka yakın mesafeli sınıf olan Twin Striker‘ın yeni becerilerine ilk kez bakıyoruz.

Bandai Namco Blue Protocolde Bulunacak Olan Twin Striker Classını Tanıtan Yeni Bir Video Yayınladı 1

Blue Protocol, Bandai Namco’nun anime MMORPG‘si önümüzdeki ay kapalı beta testine ev sahipliği yapıyor. Geliştiriciler henüz başlangıç ​​tarihlerini resmi olarak onaylamıyor ancak önümüzdeki günlerde veya hafta sonunda değişmeleri gerekiyor.

O zamana kadar, Blue Protocol Twitter’da geliştiriciler, Blue Protocol’un muhteşem görünümleri, düşman türleri, sınıfları ve beta sırasında mevcut olacak özel becerilerini sergileyen birçok yeni ekran görüntüsü ve video paylaşıyorlardı.

En son videoda, geliştirici Twin Striker sınıfını sergiliyor. Twin Striker başka bir yakın mesafeli sınıftır ve adından da anlaşılacağı gibi, yakın dövüşte ölümcül olabilen iki silah takmanıza izin verir. Video, bazı yumrukları da içeren birkaç saldırı ve beceri sergiliyor. Aşağıdaki videoda hepsini kontrol edin.

Kapalı beta sürümünü beklerken daha fazla “sınıf tanıtım videosu” bekleniyor. Daha önce Aegis Fighter sınıfını yayınlayan Bandai Namco önümüzde ki dönemlerde daha fazla sınıfı tanıtan video tanıtacaktır.

『BLUE PROTOCOL(ブループロトコル)』 CBTツインストライカー クラス動画2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.