Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Baldur’s Gate 3 Geliştiricileri Karakter Özelleştirmesi ve Kalıcı Dünyadan Bahsediyor

Baldur's Gate 3 için Larian Studios Reddit üzerinden kısa bir soru cevap yaptı.

Reddit AMA‘larında Larian Studios, ikonik Baldur’s Gate 3‘teki merakla beklenen yeni oyunla ilgili kullanıcıları ile tartıştı ve burada geniş karakter özelleştirme seçenekleri sunacağına söz verdiler. İç karakter gelişimi tartışmasız daha da etkileyici.

Baldurs Gate 3 Geliştiricileri Karakter Özelleştirmesi ve Kalıcı Dünyadan Bahsediyor

Altchar‘ın yapmış olduğu haber’de, görünüşe göre Larian, karşılaşacakları soruların sayısına hazırlıksız yakalandı, Reddit AMA soruları ile alevlendi. Ancak stüdyo kullanıcıların sorularını geri çevirmedi ve bir çoğunu cevaplamaya çalıştı. Baldur’s Gate 3’ün Larian’ın sadece 5e kural setine uygun olmadığı vaat ettiği karakter yaratımı ile başlayacağız, olmasını istediğiniz kadar derin.

Kesinlikle kozmetik olarak konuşan Baldur’s Gate 3, yüz, saç modeli, ten rengi ve gerisini seçmenize izin verecek. Geliştirici beklediğimiz özelliklerin tam sayısını vermedi, ancak kaydırıcılara güvenmeyeceğini doğruladılar. Karakter yaratmanın oyun odaklı bölümüne gelince, geliştiriciler şöyle yazdı “Bir ırk ve bir sınıf seçtikten sonra, her şey hazır ve gitmeye hazır olabilirsiniz, ancak isterseniz daha derine dalabilir ve tüm yetenekler, büyüler, beceriler ve görsellerinizi özelleştirin.”

Baldur’s Gate 3’ün lansman sırasında Erken Erişim’de çoklu sınıflamaya sahip olmayacağını, ancak daha sonra eklenmesi planlanacağını unutmayın. “Çok sınıflı kurallar 5e DnD’yi yakından takip edecek. Seviyede, karakterler mevcut sınıflarına devam edebilecek veya gereksinimleri karşılamaları koşuluyla yeni bir sınıf seçebilecekler” diye yazdılar.

Baldur’s Gate 3, bu yıl içerisinde erken erişime çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.