Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağımsız RPG Orange Cast Mass Efffect’ten Etkilenerek Yapıldı

Orange Cast oynanışı ve atmosferiyle Mass Effect'i hatırlatacak.

Team Rezy şu sıralar yeni aksiyon macera RPG oyunu Orange Cast üzerinde çalışıyor. Mass Effect serisinden etkilenerek yapılan oyun oldukça ilgi çekici gözükürken, geliştirici ekip tarafından da yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

bagimsiz rpg orange cast mass effect etkilenerek yapildi 1

Aksiyon RPG türlerini atmosferik bir macera ile bir araya getiren Orange Cast geniş ölçekli bir alanda geçecek, Sovyetler Birliği ve Batı bilim kurgusunu bir araya getirecek. Bir enerji krizini konu alan Orange Cast’te bu kriz sonunda dev bir çarpışmaya yol açar ve koloniler arası savaş patlak verir.

Orange Cast’te oyuncular olarak kumlarla kaplı kurak gezegenlerden tutun devasa uzay istasyonlara kadar çok çeşitli yerlere seyahat edebileceğiz. Unreal Engine 4 grafik motoruyla geliştirilen yapımda BioWare oyunlarındakine benzer şekilde bir compaion sistemi de olacak ve yanımızda bize eşlik edecek, kimi görevlerde yardımcı olacak.

Fakat Orange Cast şu anda geliştirme sürecinde ve Team Rezy oyunu 2018’in üçüncü çeyreğinde satışa sunmayı planlıyor. Bu süreç içinde de oyunun animasyonları geliştirilecek ve eksikler kapatılacak. Bakalım oyun Mass Effect kadar beğeni toplayabilecek mi?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.