Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağımsız Korku Oyunu HalfLight’ın Demosu Yayınlandı

Oyun henüz Steam'de yayınlanmadan deneme sürümü geldi. HalfLight'ın demosunu indirip oynayabilirsiniz.

Bağımsız oyun stüdyosu MatchB, yeni hazırladıkları korku – macera türündeki yapım HalfLight için bir demo sürümü yayınladı. Epic Games üretimi Unreal Engine 4 grafik motoruyla yapılan HalfLight, üç boyutlu grafiklere sahip olacak ve klasik bulmaca öğelerinin yanı sıra gerilim – macera elementleri içerecek. HalfLight’ta Xi-Sheng adlı genç bir çocuğun hikâyesini takip edeceğiz ve kendisi son derece sıradışı olan, hayaletlerin yaşadığı bir dünyaya giriş yapacak.

Bagimsiz korku oyunu halflight demosu yayinlandi 1

HalfLight’taki bulmacalar da son derece ilgi çekici olurken, asıl amaç oyuncuların hayal gücünü ve mantığını kullanmasını sağlamak. Çevreyle iç içe geçen bulmacalar, hikâye ilerledikçe daha da zorlu hâle geliyor ve oyuncuları da şaşırtmayı başarıyor.

HalfLight’ta oyuncular tarafından bilinmeyen yerlerde bekleyen düşmanlar bulunurken, sizin gelişinizi kollayacaklar. Düşmanlarla karşılaşırken de doğrudan yüz yüze gelmek yerine farklı seçenekleriniz olacak ve saldırıları önlemek için elinizdeki eşyaları, malzemeleri kullanabileceksiniz.

Son derece ilgi çekici duran HalfLight’ı denemek isterseniz demo sürümünü buradan indirebilirsiniz. Aynı zamanda oyunun yeni yayınlanan ilk videosu da aşağıda yer alıyor. İyi seyirler!

Halflight|Official Trailer|PC

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.