Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Back 4 Blood’dan Özel Bir Kart Sistemini Gösteren Yeni Video

Left 4 Dead'in yaratıcıları tarafından geliştirilen Back 4 Blood’dan yeni bir fragman geldi. Oyun, çok daha kişiselleştirilmiş bir FPS deneyimine odaklanan özel bir kart sistemine sahip olacak.

Left 4 Dead serisinin arkasındaki Turtle Rock Studios imzalı Back 4 Blood, oyunculara bir kez daha katıksız bir zombi aksiyonu sunacak. FPS türündeki yapım, insan uygarlığının Devil Worm paraziti tarafından neredeyse yok olduğu ölümcül bir salgının ardından geçiyor.

Back 4 Blood

Yayınlanan yeni bir Back 4 Blood videosunda, oyunda yer alan özel kart sistemi hakkında önemli bilgiler verildi. Turtle Rock’ın Game Director olarak adlandırdığı sistem, çevresel koşulları değiştirebilen, zorluklar ekleyebilen ve zırhlı veya alevli zombiler gibi özel düşmanlar gönderebilen özel kart setleri sunacak.

Söz konusu videoda, kart sisteminin Hag ve Tall Boys gibi zombileri oyuncuların karşısına çıkarak zorluk seviyesini artırdığını görüyoruz. Game Director, oyun sırasında oyuncuların eylemlerini, sağlığını ve her bir oyunu benzersiz kılmak için seçimlerini izlemek için oyunun arkasında sürekli çalışacak.

Back 4 Blood zombi oyunu

Back 4 Blood’da oyuncuların oynayacakları kendilerine ait kartlar olacak. Turtle Rock, önceden hazırlanmış kartlar aracılığıyla “geniş bir özelleştirme imkanı” olacağını ve oyuncuların karakter avantajları (örneğin, sonsuz ikincil cephane, Molotof kokteyli öldürmelerinden gelen ek sağlık paketleri) ve oyun yoluyla kazandıkları güçlendirmeler arasından seçim yapabileceklerini söyledi.

Back 4 Blood,  PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One ve Xbox Series X platformları için 12 Ekim 2021 tarihinde yayınlanacak. Dilerseniz 2021 yılında çıkacak tüm oyunlara buradan göz atabilirsiniz.

Back 4 Blood - Card System Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.