Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Back 4 Blood Beta Testleri Ağustos Ayında Başlayacak

Back 4 Blood, Ağustos'ta oyuncuların kampanyanın bir kısmını ve Swarm adlı yeni bir 4'e4 PVP modunu denemesine izin verecek.

Yaklaşan zombi oyunu Back 4 Blood nihayet ağustos ayında açık beta testi yapacak. Beta testi, farklı karakterler, modlar ve haritalardan oluşan birçok farklı içerik sunacak. Bu sonbaharda daha sonra piyasaya sürülmeden önce oyuncuların oyunun iyi ve kötü yanlarını görmesine olanak sağlayacak.

Back 4 Blood, özellikle de Left 4 Dead’in resmi olmayan halefi olması sebebiyle büyük heyecan yarattı. Valve’ın sevilen zombi serisinde çalışan birçok kişi, üçüncü Left 4 Dead’in boşluğunu doldurmaya çalışıyor ve görünüşe göre pek çok hayran için bunu başaracak gibi. Beta sürümü, ağustos ayında yayınlandığında hayranlar bunu ilk elden deneyimleme şansına sahip olacak.

Back 4 Blood

Back 4 Blood Ön Sipariş Verenler Oyunu Erken Oynayabilecek

Oyunu ön sipariş verenler 5 – 9 Ağustos tarihleri arasında oynama şansına sahip olacak, ancak diğer oyuncular da erken erişim dönemine girme şansı için Back4Blood.com/beta adresinden kayıt olabilecek. Beta, 12 – 16 Ağustos tarihleri arasında tüm oyunculara açılacak ve hayranların oyundaki korkuların sadece bir kısmını üstlenmesine izin verecek.

Beta, bazı kampanya içeriği ve zombileri hayatta kalanlara karşı savaştıran 4’e4 oyun türü olan Swarm adlı bir PVP modunu içerecek. Ayrıca test süreci, altı farklı zombi türü de dahil olmak üzere bir dizi oynanabilir karakter içerecek ve oyuncuların bir dizi farklı silahla uygulamalı çalışmasına izin verecek. Bir bonus olarak, beta aynı zamanda çapraz oyun ve nesiller arası olacak.

Tabii ki, oyun bu sonbaharda oldukça yoğun bir dönemde piyasaya sürülecek. Neyse ki Back 4 Blood ilk gün Xbox Game Pass’te, bu nedenle birçok oyuncu tarafından kolayca erişilebilir olacak. Oyunun Dying Light 2 gibi diğer 2021 zombi oyunlarına karşı başarılı olup olmayacağı merak konusu, ancak büyük olasılıkla oldukça mücadeleci olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=C4Epmnk8G4Q

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.