Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Azimli Oyuncu Bütün Fallout Oyunlarını 1 Saat 38 Dakikada Bitirdi!

Oyun tarihinin en önemli serilerinden olan Fallout'un bütün oyunlarını 2 saatten kısa bir süre içinde bitirmek için hırs yapan oyuncu rekor kırdı. Oyunları 1 saat 38 dakikada tamamlamayı başardı.

Interplay Entertainment tarafından oyun dünyasına kazandırılan ve şu an Bethesda tarafından yön verilen Fallout serisi, alternatif gerçeklik ve rol yapma oyunları söz konusu olduğun akla gelen kült yapımlardan biri olma özelliği taşıyor. İlk olarak 1997 yılında DOS için yayınlanan oyun, seneler içinde elbette çok değişti. Oyuncuları 2161 yılına götüren Fallout, 20 yılı bulan serüveni içinde milyonlarca RPG tutkununu bünyesine almayı başardı. Bugüne dek toplamda 5 ana Fallout oyunu ve 4 spin-off oyun yayınlandı. Tomatoanus isimli oyuncu, bütün Fallout oyunlarını kapsayan bir speedrun yapmaya karar verdi ve bu işte çok da başarılı oldu.Oyunları toplamda 1 saat 38 dakikada tamamlamayı başaran oyuncu, speedrun.com adresinde Fallout Anthology listesinin açılmasına sebep oldu! Doğal olarak da listenin zirvesi yerleşti.

fallout

Tomatoanus’un iki saatten kısa bir süreye sığdırdığı oynanış görüntüleri, normal şartlar altında tam 6 aylık oynanışa denk düşüyor. Herhangi bir kopma ya da hile olmadan oyunları tamamlamayı başaran oyuncu, kendi klasmanındaki rekoru belirleme şerefine de erişiyor.

Bütün oynanış serisini videoya kaydeden Tomatoanus, speedrun görüntülerini kısa süre önce YouTube’da paylaştı. Toplamda 5 ana Fallout oyununa yer vermiş. Aşağıda yer alan ekranda, iki saatten az süren oynanışı izleyebilirsiniz.

Fallout Anthology Speedrun in 1:37:54 (Former World Record)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.