Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Axiom Verge 7 Şubat’ta Epic Store’da Ücretsiz Olacak!

Axiom Verge 7 Şubat'ta Epic Store'da bedava olacak.

2015 yılının Mart ayında konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanan Axiom Verge günümüzde yüzünü unutturmaya yakın oyunlar arasında yer alıyor.

Axiom Verge 7 Şubat’ta Epic Store’da Ücretsiz Olacak 2

Thomas Happ Games LLC tarafından geliştirilen ve 2015’te yayınlanan Axiom Verge yayınlandığı dönem oldukça olumlu geri bildirimler almıştı. Hala Steam’de 31.00 TL olarak oyunculara sunulan yapım tek oyunculu bir oynanışa sahip olarak karşımıza çıkmıştı. Her iki haftada bir oyunculara ücretsiz bir oyun dağıtacağını duyuran yeni djital oyun mağazası Epic Store, 7-21 Şubat tarihleri arasında Axiom Verge’yi bilgisayar oyuncularına ücretsiz olarak dağıtacak.

Oyuncular belirtilen tarihlerde oyunu kütüphanelerine ekleyebilecek ve sonsuza kadar oyunun sahibi olabilecekler.

Steam’in ayağını kaydırmaya kararlı olan Epic Store dün geceden itibaren Metro Exodus’un da dağıtım hakkına sahip oldu. Epic Games ve Deep Silver arasında yapılan anlaşma ile  Metro Exodus 12 ay boyunca Epic Store üzerinden satılmaya devam edilecek.

Birbirinden ünlü firmalar ile anlaşma sağlayan Epic Games, geçtiğimiz haftalarda The Division 2, The Walking Dead gibi oyunları da Steam’in elinden çekip almış ve oyunculara sunmaya başlamıştı.

AXIOM VERGE - Official Trailer [HD]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.