Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Avatar 2 Kamera Arkası Fotoğrafları Geldi

Çıktığı zaman herkesin dilinden düşmeyen Avatar'ın devam filminden nihayet kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.

Çok ses getiren film olan Avatar’ın yönetmeni James Cameron, yakın zamanda yayınlanan Avatar 2’nin Entertainment Weekly röportajı için kamera arkası fotoğraflarını paylaştı. Avatar 2, 3, 4 ve 5’in hepsi yolda ve bu yapımların maaliyeti 1 milyar dolar.

Yeni yayınlanan fotoğraflardan birinde Cameron, ilk filmden bir ejderha savaş gemisinin uçuş güvertesinde Edie Falco’nun General Ardmore’unun yanında duruyor. Fotoğraflar ayrıca, devam filminin iddialı sualtı performansı yakalama sahnelerine bir bakış sunuyor. Aşağıdaki devam filminden yeni fotoğraflardan birisi aşağıda sizlerle diğer fotoğrafları görmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Avatar 2 Gelecek Yılın Sonunda Vizyona Girecek

Avatar 2

Eylül 2020’ye kadar Avatar 2’nin çekimleri tamamlandı ve hatta diğer devam filminin çekimleri de sona erdiği bildiriliyor. Bunlar ve sonraki devam filmleri hem pandemi nedeniyle hem de filmlerin “bir Donanma SEAL’ini bile etkileyecek uzunlukta nefeslerini tutmaları için yıllarca süren teknolojik araştırmalar ve aylarca eğitim aktörleri gerektirdiği nedeniyle önemli gecikmelere maruz kaldı.

Cameron bu devam filmlerini yalnızca “çok fazla para kazandığı için mümkün olabilen devasa bir kumar” olarak görüyor. Ayrıca Cameron şu açıklamayı yaptı, “Büyük, pahalı filmlerin çok para kazanması gerekiyor. COVID sonrası, yayın sonrası yeni bir dünyadayız. Belki bu gişe rakamları bir daha asla görülmeyecek. Kim bilir ? Hepsi büyük bir zar atışı.”

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.