Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Atma Oynaması Ücretsiz Olarak Steam’de Yayınlandı!

Atma adlı oyun Steam'de yayınlandı.

Şu sıralar Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘olumlu’ olarak değerlendirilen Atma 10 Temmuz’da oynaması ücretsiz olarak yayınlandı. Düşük bir kitle tarafından oynanmaya başlanan yapım grafik açıları ile Hyper Light Drifter’ı hatırlatıyor.

Atma Oynaması Ücretsiz Olarak Steam’de Yayınlandı 2

Bilgisayar platformu oyuncularına tam sürüm olarak 10 Temmuz’da sunulan Atma şuanda oynaması ücretsiz olarak oyuncular tarafından oynanmaya devam ediyor. Aksiyon ve macera oyunu olarak duyurulan yapımda piksel grafik açıları yer alıyor. Oyun içerisinde yer alan piksel grafik açıları oyunculara 2016 yılında yayınlanan Hyper Light Drifter’ı andırıyor.

Tek oyunculu bir oynanışa sahip olan yapımda oyunculara farklı sonlara sahip olan bir hikâye sunuluyor. Zindanlarla dolu bir harita üzerinde ilerlemeye çalışacağımız oyunda çarpıcı animasyonlar ile renkli ve yüksek çözünürlüklü piksel grafikler sunuluyor.

Oyun içerisinde yer alan patron savaşçılar ile de karşı karşıya geleceğimiz yapımda onları etkisiz hale getirebilmek içi her yolu deneyeceğiz. Tek bir dil desteği olarak İngilizce ile oyuncuların beğenisine sunulan yapım, basit oynanabilir yapısı ile oyuncuları hızlı bir şekilde kendine adapte edebilecek.

Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Atma - Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.