Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Atlas Steam’de Yüzde 76 Olumsuz Yorum Aldı!

Atlas sadece yüzde 24'lük bir olumlu yorum aldı.

Defalarca kez ertelenen ve adeta yılan hikayesine dönen Atlas, geçtiğimiz Cumartesi günü Steam’de bilgisayar oyuncularına sunuldu.

Atlas Steam’de Yüzde 76 Olumsuz Yorum Aldı 2

Korsan teması ile karşımıza çıkan Atlas MMO oyunu olarak dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncuyu ortak bir atmosferde bir araya getiriyor. İki kez ertelenerek 22 Aralık’ta Steam’de bilgisayar platformu için yayınlanan Atlas olumsuz eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Steam’de sadece yüzde 24’lük bir olumlu yorum alan yapım, yüzde 76’lık dilimde yoğun ve ağır bir şekilde eleştirildi.

Hala eleştiri oklarının hedefi olan yapım, henüz erken erişim oyunu olarak yayınlanmıştı. Denizlerde ve karada da fantastik canavarların yer aldığı oyunda kale kuşatmaları, deniz savaşları ve daha fazlası oyunculara sunuluyor. 40.000’den fazla eş zamanlı oyuncuyu destekleyen yapım, iki farklı dil desteği ile oynanmaya devam ediyor. Oyun her geçen gün olumsuz yorumlar almaya devam ediyor.

Steam’de bilgisayar oyuncuları üzerinde hayal kırıklığına neden olan yapım, 2019’a 1 hafta kala 2018’in en büyük hayal kırıklığı olarak nitelendiriliyor. 2 Ocak’a kadar indirime giren oyun 50.00 TL yerine yüzde 17 indirimle 41.50 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.