Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 Kırmızı Sezon Karşılaşmaları Bursa’da Başlıyor!

ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 Bursa'da oyuncuları bir araya getiriyor.

Ülkemizin en çok oynanan FPS oyunu olarak sık sık gündeme gelen Wolfteam yeni sezonu ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 Kırmızı Sezon Karşılaşmaları Bursa’da Başlıyor 2

ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvaları bu hafta Bursa’da kapılarını oyunculara açıyor. 14 Ekim 2018’de Bursa’da düzenlenecek olan turnuva birbirinden zorlu maçlara ev sahipliği yapacak. 8 yıldan fazla uzun süredir ülkemizde oynanan Wolfteam oyuncu kitlesini de her geçen gün artırmaya devam ediyor. Oyuncuların bu ilgisine kayıtsız kalmak istemeyen Netmarble Türkiye İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, Diyarbakır, Bursa ve Ankara olmak üzere 8 şehirde ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında Wolfcity Turnuvalarını düzenliyor.

Netmarble olarak amaçlarının Türkiye’de gençlere esporu daha fazla sevdirmek ve turnuvalarda tecrübe kazanmalarını sağlamak olduğunu belirten Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz, “Wolfteam ülkemizin en ilgi gören espor turnuvalarından biri haline geldi. Heyecanlı geçen Mavi Sezon’un ardından Kırmızı Sezon’a da Eylül itibariyle hızlı bir şekilde başladık. Tüm Türkiye’de Wolfteam’in tutkulu ve sıkı oyuncuları var. Bursa turnuvasında da esporcuların tüm yeteneklerini sergileyerek sportmence galibiyete ulaşacaklarına inanıyorum. Bütün takım ve oyunculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.