Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ASUS Wolfteam Türkiye Kupası, 1907 Fenerbahçe Ve Galatasaray Espor’u Karşı Karşıya Getiriyor!

ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 26 Ocak'ta yapılıyor.

Ülkemizde milyonlarca oyuncu tarafından oynana Wolfteam en çok oynanan FPS oyunu olarak adından söz ettirmeye devam ediyor.

ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 1907 Fenerbahçe Ve Galatasaray Espor’u Karşı Karşıya Getiriyor 2

Wolfteam oyuncuları için düzenlenen ve birbirinden zorlu maçlara ev sahipliği yapan ASUS Wolfteam Türkiye Kupası yine önemli bir derbi ile kapılarını oyunculara açıyor. Türkiye’nin en güçlü Wolfteam takımlarının yer aldığı kupada final yapacak olan iki isim belli oldu. Espor dünyasının iki güçlü takımı olan 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor takımları 26 Ocak 2019’da ASUS Wolfteam Türkiye Kupası kapsamında karşı karşıya gelecekler.

26 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan maç saat 14.00’de Grand Pera Emek Sahnesi’nde oyunculara sunulacak. Dileyen seyirciler bu alanda ücretsiz olarak maçı izleme şansı bulacaklar. Mavi sezonun yenilgisiz şampiyonu olan ve kırmızı sezonun yenilgisiz lideri olarak boy gösteren 1907 Fenerbahçe maçın favorisi gibi görünüyor.

Mavi sezonda yarı finalde elenen Galatasaray Espor şampiyonluk paralosıyla finale çıkmayı başararak 1907 Fenerbahçe’nin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İki takım açısından da farklı anlamlar taşıyan şampiyonluk kimin olacak sabırsızlıkla bekleniyor. Uzun süredir aynı oyunculara sahip olan 1907 Fenerbahçe şampiyon olursa 31 maçlık yenilmezlik serisine imzasını atacak.

Galatasaray ise çıktığı 14 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 30 puan toplamayı başardı ve finalde yer alma hakkı kazandı.

Wolfteam turnuvalarında takımların çok zevkli maçlara imza attıklarını belirten Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz, “İki takım da şampiyonluk için son derece istekli. Ligde şu zamana kadar 4 defa karşılaşan iki takımın mücadelesinin tamamı beraberlikle sonuçlandı. Artık bu mücadelenin adı final ve sadece bir kazanan olacak. 1907 Fenerbahçe şampiyon olarak şampiyonluk ve yenilmezlik unvanını sürdürebilecek mi, yoksa Galatasaray Espor, ASUS Wolfteam Türkiye Kupası’nın en iyisi olduğunu kanıtlayarak şampiyon olabilecek mi? Hangi takım kazanırsa kazansın, belli ki nefes kesen bir mücadele izleyeceğiz, tüm espor tutkunları bu muhteşem finale tanıklık etmesi için Grand Pera’ya davet ediyoruz.” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.