Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Asus Taşınabilir Oyuncu Monitörü Strix XG16 Modelini Duyurdu

ASUS Republic of Gamers (ROG), 15,6 inç FHD (1920x1080) taşınabilir oyuncu monitörü Strix XG16 modelini duyurdu.

144 Hz IPS panele sahip ve NVIDIA G-SYNC uyumlu Asus Rog Strix XG16, görüntüde yırtılma olmadan akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. Oyuncuların her yerde oyun oynayabilmeleri için tasarlanan monitörde yüksek kapasiteli pil, ayarlanabilir ayak ve bunun için tripod yuvası bulunuyor. USB-C ve Micro HDMI bağlantılarına sahip monitörü, mobil cihazlardan en yeni oyun konsollarına kadar farklı kaynaklarla kullanmak da mümkün.

Strix XG16

ROG Strix XG16’nın 15,6 inç FHD IPS paneli inanılmaz canlı renkler sunuyor. 144 Hz yenileme hızı son derece akıcı görüntüler sağlarken G-SYNC uyumluluğu ekranın yırtılmasını önleyerek inanılmaz oyun deneyimleri yaratıyor.

ROG Strix XG16, tamamen beyaz renk seçeneğiyle gelen ilk ROG taşınabilir oyun monitörü olma özelliğine de sahip. Ürün ayrıca klasik siyah renkte. Her iki modelin de arka yüzünde çarpıcı bir görünüm katan özgün bir tasarım yer alıyor.

ROG Strix XG16, oyunculara pil ömrü konusunda endişelenmeden her yerde oynama özgürlüğü veriyor. Modelde yer alan yüksek kapasiteli 7800 mAh batarya, 144 Hz’de üç saate kadar kullanıma izin veriyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde bir saatlik şarj ile monitörü iki saate kadar kullanmak mümkün.

Strix XG16 4

Katlanabilir stand, Strix XG16’yı hem yatay hem de dikey olarak birçok farklı açıdan kullanma olanağı sağlayarak mükemmel konumlandırmaya olanak tanıyor. Strix XG16’daki tripod yuvası, standart tripodlarla uyumlu. Böylece monitörü bir dizüstü bilgisayarda ikinci ekran olarak veya mobil cihazlarda geniş ekran olarak kullanmak mümkün. Strix XG16AHP modelleri bir ROG tripod ile birlikte geliyor.

Mikro HDMI ve iki adet USB-C bağlantı noktası ile bu monitör; Akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, oyun konsolları, kameralar ve daha pek çok şeyle kullanılabiliyor. Bir dizüstü veya masaüstü bilgisayara bağlandığında, USB-C bağlantısı ROG Strix XG16 ‘ya hem sinyal hem de güç sağlıyor. Ürünü birlikte verilen USB-C kablosu ve adaptörü ile şarj etmek de mümkün. Monitörün resmi sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Asus Rog Strix markası altında dünyanın ilk 2.1 HDMI desteği sunan monitörünü de sizlere bu haberimizde tanıttık, ona da mutlaka göz atın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.