Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Asus ROG Phone III Performans Testinde Ortaya Çıktı

Asus ROG Phone III Geekbench testinde ortaya çıktı.

Asus’un yeni oyun odaklı akıllı telefonu olacak olan Asus ROG Phone II modeli performans testinde görüldü. İşte Asus’un yeni oyun odaklı akıllı telefonu hakkında ortaya çıkan bilgiler. 

asus rog phone iii performans testinde ortaya cikti 2

Geekbench testinde ortaya çıkan Asus ROG Phone III modelinin güçlü özellikler ile birlikte geleceği görünüyor. 12 GB RAM ile desteklenecek olan Asus ROG Phone III modeli Qualcomm’un en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacak. Asus’un yeni akıllı telefonu kurusundan Android 10 işletim sistemi ile birlikte çıkacak. 

Asus ROG Phone III modeli Geekbench performans testinde aldığı puan ile oldukça iddialı bir model olduğunu gösterdi. Mobil oyun severler için geliştirilen akıllı telefon, tek çekirdekte 910 puan alırken, çoklu çekirdekte 3,229 puan aldı.

Tayvan merkezli teknoloji devi Asus’un yeni akıllı telefonu Asus ROG Phone III modelini şimdilik ne zaman çıkacağını açıklamadı. Asus’un ROG Phone II modelinin Eylül ayında duyurduğu düşünüldüğünde Asus’un ROG Phone III modelinin de 2020 Eylül ayında tanıtılacağını söylemek yanlış olmaz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.