Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Asus Rog Phone 3 Google Stadia İle Birlikte Gelecek

Google Stadia servisi Asus ROG Phone 3 modeline önceden yüklenmiş olarak gelecek.

Asus’un önümüzdeki haftalarda duyuracağı yeni oyun odaklı akıllı telefonu Asus ROG Phone 3 modeli Google Stadia uygulaması önceden yüklenmiş olarak gelen ilk akıllı telefon olacak. 

asus rog phone 3 google stadia ile birlikte gelecek 2

Google’ın yeni nesil oyun akış servisi olan Google Stadia servisi gelişmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce duyurduğu ve kullanıcıların sadece Google Stadia kontrolcüsüyle AAA kalitesinde oyunları oynayabileceği Stadia servisinin duyurulmasıyla birlikte oyuncuları heyecanı artmıştı. Oyunları oynamak için ekstra sisteme ihtiyaç duymadan oyunları oynayabilecekleri sistem olan Stadia servisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 

Ortaya çıkan bilgilere göre Google Stadia servisi Asus’un ilerleyen günlerde duyuracağı Asus ROG Phone 3 modelinde önceden yüklenmiş olarak gelebilir. Kısa bir süre önce Stadia servisini 20’nin üzerinde akıllı telefonda da kullanılabilir hale getiren Google şimdi de servisi diğer uygulamalarında olduğu gibi önceden yüklenmiş olarak sunacak. Google’ın Stadia servisini ilk önceden yüklü halde sunacağı akıllı telefon ise ROG Phone 3 olacak. 

Asus ROG Phone 3 Detayları

Asus’un Rog Phone 3 modeli Snapdragon 865’ten güç alacağı ve 5G desteğiyle gelecek. ,Google Stadia’nın 4K 60 FPS akış desteği olduğu düşünüldüğünde ROG Phone 3 modelinin yüksek ekran çözünürlüğüne sahip olacağı düşünülüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.