Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed’den Tahminleri Doğrulayacak Bir Görsel Sızdırıldı

Yeni Assassin's Creed oyunundan olduğu iddia edilen görsel heyecan yarattı.

Çok büyük ihtimalle Antik Mısır devrinde geçecek olan yeni Assassin’s Creed oyununa ait olduğu iddia edilen bir görsel sızdırıldı. Kısa süre önce yayılan dedikodulara bakılırsa, oyunun ismi Assassin’s Creed: Origins olacak. Hikayenin köklerine doğru seyahat edebileceğiniz oyunda, farklı zaman dilimlerinde geçen bağlantılı hikayelere ve farklı mekanlara tanıklık etme şansı da bulunacak. Ubisoft‘un hakkında herhangi bir sır vermediği oyunun E3 2017 kapsamında duyurulacağı tahmin ediliyor.

assassins creed origins 1

Geliştirme ekranında çekilen görselin sol ve sağ köşelerinde alışık olduğunuz Assassin’s Creed ikonlarını görmek mümkün. Çok büyük ihtimalle Mısır topraklarından geçen Nil Nehri üzerinde seyretmekte olan bir yelkenliyi görüyoruz. Oyunda gemi ile seyahat etme seçeneklerinin olacağı ve başka kıtalara doğru yelken açılabileceği bir süredir konuşuluyordu.

assassins creed origins

Daha önce sızdırılan görsel ile aynı yazı stiline ve tasarım çizgisine sahip olan yeni görselin varlığı, Assassin’s Creed: Origins için beslediğimiz inancı da körükler nitelikte. Grafik açıdan oldukça detaylı ve kaliteli bulduğumuz görselde yer alan ayrıntıları daha önce sızdırılan içerik ile karşılaştırmak istiyorsanız aşağıda yer alan resmin üzerindeki ikonlara bakmanız yeterli olacaktır.

assassins creed origins 2

Haziran’ın ortasında düzenlenecek E3 2017 kapsamında duyurulmasını beklediğimiz oyun hakkında herhangi bir resmi haber bulunmuyor. Ubisoft’un ne planladığını önümüzdeki günlerde görme şansımız olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.